Ijstaarten eindejaar 2019

Vanille - Chocolade (42.50 euro/taart)

- Krokante bodem van chocolade, speculaas en praliné

- Vanille - en chocoladeroomijs

- Chocoladeglaçage

- Chocoladedecoraties & Macarons de Paris

Vanille - Praliné (42.50 euro/taart)

- Krokante bodem van chocolade, speculaas en praliné 

- Vanille - en pralinéroomijs

- Ferrero Rocher

- Chocoladedecoraties, Macaron de Paris & Bladgoud

Banaan - Chocolade (42.50 euro/taart)

- Krokante bodem met chocolade, speculaas en praliné

- Banaan- en Chocoladeroomijs

- Chocoladeglaçage

- Chocoladedecoraties, Brownies & Bananenstukjes

Mascarpone - Passie (42.50 euro/taart)

- Harde meringue

- Mascarponeijs - passievruchtensorbet

- Witte glaçage

- Chocoladedecoraties, Macaron de Paris, Mango

Vanille - Mokka (39.50 euro/taart)

- Harde meringue 

- Vanille - en mokkaroomijs

- Zachte, gebrande meringue

- Chocoladedecoraties, Koffieboontjes & Meringue

Licht gezouten karamel (42.50 euro/taart)

- Bretoens zanddeeg

- Roomijs met licht gezouten karamel

- Karamelglaçage

- Chocoladedecoraties & Stroopwafeltjes

Stracciatella - Rood fruit (42.50 euro/taart)

- Bretoens zanddeeg

- Stracciatella - ijs met rode vruchten

- Rode chocoladeglaçage

- Chocoladedecoraties, Rood fruit

Alle ijstaarten zijn goed voor 8 -10 porties. 

Er is slechts 1 formaat te verkrijgen.

Afhaalmomenten bestellingen Kerst:

- Zaterdag 21/12/2019 van 10:00 - 12:00

- Zondag 22/12/2019 van 10:00 - 12:00 

Afhaalmomenten bestellingen Oudejaar:

- Zaterdag 28/12/2019 van 10:00 - 12:00

- Zondag 29/12/2019 van 10:00 - 12:00

Adres: Ooststraat 21, 9961 Boekhoute
BTW BE 0847 338 154
  • Facebook Social Icon
Tel. +32 479 94 48 45
IBAN BE32 7370 1538 0102

 © 2018 by L'Atelier Sucré. Proudly created with Wix.com