Mijn verhaal
Als klein meisje was ik reeds geïntrigeerd door patisserie, ijs en chocolade. Met eenvoudige ingrediënten zoals bloem, boter, suiker, melk en eieren worden prachtige taarten en overheerlijke desserts getoverd. Het is bijna magie.
In 2012 schreef ik me in voor het VTM-bakprogramma ‘De Meesterbakker’ en werd - na 12 weken ‘bakstrijd’ - bekroond tot ‘Meesterbakker 2012’.
Na deze overwinning, was het duidelijk! Ik wilde verder met deze passie. Ik startte met het organiseren van kleinschalige workshops en demonstraties. Wat startte als een hobby, is nu mijn full time job.
Hierdoor krijg ik de kans om mijn kennis en technieken met anderen te delen om lekkere dessertjes te maken. Ook exclusieve desserts, bruidstaarten en artisanaal ijs worden in L'Atelier Sucré vervaardigd.
Kwaliteit, persoonlijk contact en beleving zijn daarbij prioritair. Elke klant is uniek, dus elke workshop, elke dessert, elke taart is dat ook!
De Workshops
Naast het meesterlijk gebak en het artisanaal ijs dat in L'Atelier Sucré gemaakt wordt, kan u er workshops patisserie volgen. Tijdens deze workshops worden verfijnde desserts gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten. Om de kwaliteit van de workshops te garanderen worden maximaal 8 deelnemers per workshop toegelaten.
Contacteer me
Wil je meer informatie over de workshops, demonstraties, het meesterlijk gebak of het artisanaal ijs?
Stuur me een e-mail via onderstaand formulier.