Ijstaarten eindejaar 2020

Vanille - Chocolade (44.50 euro/taart)

- Krokante bodem van chocolade, speculaas en praliné

- Vanille - en chocoladeroomijs

- Chocoladeglaçage

- Chocoladedecoraties & Macarons de Paris

Vanille - Praliné (44.50 euro/taart)

- Krokante bodem van chocolade, speculaas en praliné 

- Vanille - en pralinéroomijs

- Ferrero Rocher

- Gebrande meringue

Witte chocolade - passie (44.50 euro/taart)

- Amandelbiscuit

- Witte chocolade-ijs en passie-mango sorbet

- Chocoladeglaçage

- Chocoladedecoraties en suikerparels

Vanille - Mokka (44.50 euro/taart)

- Bodem van harde meringue 

- Vanille - en mokkaroomijs

- Chocoladeglaçage

- Chocoladedecoraties, Koffieboontjes, Speculaaskruimels

Licht gezouten karamel (44.50 euro/taart)

- Bretoens zanddeeg

- Roomijs met licht gezouten karamel

- Karamelchocoladeglaçage

- Chocoladedecoraties & suikerparels

Mascarpone - Rood fruit (44.50 euro/taart)

- Amandelbiscuit

- Mascarpone - ijs met rode vruchten variegato

- Zachte meringue

- Chocoladedecoraties, Rood fruit

Adres: Ooststraat 21, 9961 Boekhoute
BTW BE 0847 338 154
  • Facebook Social Icon
Tel. +32 479 94 48 45
IBAN BE32 7370 1538 0102

 © 2018 by L'Atelier Sucré. Proudly created with Wix.com