Workshop Patisserie

Tijdens de workshop Patisserie  ga je in kleine groepjes zelf aan de slag om enkele bereidingen te maken. Natuurlijk krijg je eerst een gedetailleerde uitleg over de recepten. Er wordt gewerkt met streek-/seizoensprodukten of rond een bepaald thema zoals Valentijn, Kerst, … . Na de les wordt er geproefd en nemen jullie een doosje lekkers mee naar huis. Voor de inhoud, duur en data van de volgende worskshops, neem je een kijkje bij workshopdata en -inhoud. Inschrijven kan via onderstaande knop.

€ 40.00/pp

Ouder - kind workshop

Tijdens een ouder-kind workshop ga je, samen met je kind/kleinkind/… in kleine groepjes zelf aan de slag om enkele bereidingen te maken. Natuurlijk krijg je eerst een gedetailleerde uitleg over de recepten. Er wordt gewerkt met streek-/seizoensprodukten of rond een bepaald thema zoals Valentijn, Kerst, … . Na de les wordt er geproefd en nemen jullie een doosje lekkers mee naar huis. Voor de inhoud, duur en data van de volgende worskshops, neem je een kijkje bij workshopdata en -inhoud. Inschrijven kan via onderstaande knop.

€ 38.00/pp

Privé workshop Macarons de Paris

Tijdens de workshop krijg je een duidelijke uitleg (inclusief tips & trics) over de bereiding van Macarons de Paris. Nadien demonstreert Ellen hoe je het beslag maakt en daarna ga je per 2-3 personen zelf aan de slag. Er worden verschillende vullingen per workshop gemaakt. De macarons die je maakte, neem je mee naar huis. 

€ 140.00 voor 2 personen - €60.00 pp vanaf 3 personen

Cupcake Party @home

Elke deelnemer (max. 8 personen) mag 6 cupcakes versieren met rolfondant of crème. U voorziet enkel een paar tafels waar de activiteit kan doorgaan. De deelnemers mogen zich uitleven met het materiaal en de ingrediënten die door mij meegebracht worden. Er wordt uitgelegd hoe je het mooiste resultaat verkrijgt. Nadien krijgt iedereen zijn eigenhandig versierde cakejes mee naar huis. Een cupcake party duurt ongeveer 2 uur. 

€ 200.00 +0.4€/km

Demonstratie Patisserie

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw opendeurdag, bedrijfsfeest, beursstand? Tijdens een demonstratie patisserie worden enkele patisserie bereidingen gedemonstreerd door Ellen. Nadien kan iedereen het lekkers proeven. De prijs van de demo is afhankelijk van de duur. 

vanaf € 200.00/demo van 2 uur

Please reload